Plezierige én professionele begeleiding
Gediplomeerd Kok/Kelner
Leerkracht Hotelschool & Cvo
Docent "Aangepaste Voeding voor Zorgkundigen" (diëtiek)

Praktijkleraar secundair onderwijs - "Basiskoken" & "Trendy Koken"
Pedagogisch verantwoord met veiligheid & hygiëne als prioriteit nr. 1

Volg al mijn kook belevingen en stort je in de wereld van deKooKKlassen. 

🥝 FITFOOD-KOK
🥝 FITFOOD-KOK
🍄 KIDS-KOK
🍄 KIDS-KOK
👶 KLEUTER-KOK
👶 KLEUTER-KOK
🍓 DIEETKOK
🍓 DIEETKOK
🔥 TEAMBUILDING-KOK
🔥 TEAMBUILDING-KOK
🏁  START-2-COOK-KOK
🏁 START-2-COOK-KOK
🌱 TRENDY-KOK
🌱 TRENDY-KOK
🎅 FEEST-KOK
🎅 FEEST-KOK
👨‍🍳 GROOTKEUKEN-KOK
👨‍🍳 GROOTKEUKEN-KOK

Als goedlachse praktijkleraar "Koken" (op diverse scholen vanaf 1987) en recenter nog als enthousiast docent "Aangepaste voeding" (voor Zorgkundigen) én als leraar aan de hotelschool te Hasselt, is hij de ideale 'Chef' om zijn verworven kennis (diploma Hotelschool 1982) met veel passie door te geven in onze "deKooKKlassen". Hij is ook praktijkleraar "Trendy Koken" voor volwassenen. Luc is een geboren kok/entertainer.

Zijn grote ervaring in Specialiteitenrestaurants, Grootkeukens, Bistro's, Dieetkeukens enzoverder resulteerde al snel in "Eigen Restaurants". Hij is +20 jaar een tevreden Herbalife gebruiker/verdeler met schitterende resultaten, en zo dus ook een perfecte wipplank naar "Gezonder Koken" en "FitFood".

FitChefLuc: "Ik merk aan de cursisten (jong & oud) dat het koken voor groepen erg motiverend werkte en bovendien voor een gezellige sfeer zorgde. Ik besloot daarom met familie en vrienden (aan huis, in culturele centra en parochiezalen) een keer wat praktijklessen te doen. Dit werd zo'n succes dat ik onder hun lichte druk besloten heb om met deze 'KooKKlassen' te starten. En dit met groot succes!"