KOOKLESSENREEKS (4) VOOR MANNEN

+ GALADINER (1) MET PARTNER

4 avonden op Zaterdag 8 februari 19u30
(zaterdag 8/2 + vrijdag 21/2 + vrijdag 6/3 + zat 21/3)
+ 1 Galadiner met partner/genodigde op 21/3
Cultureel Centrum Neeroeteren

KOOKLES VOOR MANNEN

We maken elke sessie een 3-gangenmenu gekozen uit de recepten van onze Chef zijn hotelschoolrepertoire. Een trendy selectie van heerlijke, hippe, eenvoudige maar ook meer technische recepten wordt voorgeschoteld. Met dagdagelijkse ingrediënten maken wij toffe gerechten die meer dan gewone dagelijkse kost zijn. Uit ervaring weet ik dat er heel wat deelnemers deze gerechten opnieuw thuis koken bij speciale gelegenheden om bvb hun partner, familie of vrienden te verrassen. En dat is toch de bedoeling, niet?

Na de 3 sessies volgt "sessie 4 met Galadiner" waar je je partner of genodigde kan verrassen met de geleerde gerechten en technieken. Chef Luc zorgt dat alles toegankelijk blijft voor zowel beginnende als gevorderde koks.

Fun en leren koken gaan hier hand-in-hand. Onder deskundige en plezierige  leiding 'boksen' we samen menu's in elkaar waar nog veel over gepraat zal worden. Tijdens het koken & het eten voorzien wij ook de nodige "natjes"...

In deze KooKKlas bieden wij maximaal 10 mannen de kans om hun kookkunsten naar een (hoger) niveau te tillen. Een toffe kleine groep zodat er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke vragen en begeleiding. 
Heb je zin om samen met andere mannen aan de slag te gaan, de kneepjes van het koken te leren en een paar leuke kookavonden te beleven? 
Wees er dan vlug bij om in te schrijven.

Vrijdagen & Zaterdagen 8 & 21 februari én 6 maart telkens vanaf 19u30
en Zaterdag 21 maart vanaf 17u (én om 20u Galadiner)

Cultureel Centrum Neeroeteren
Scholtisplein 2 te 3680 Neeroeteren (Maaseik)  
175 euro/pers voor de volledige reeks (= 5x 3-gangenmenu). All-in!
Food, Drinks & Galadiner voor jezelf én voor je partner/genodigde!

WIJ ZORGEN VOOR ALLES:
Keukenschorten, keukenhanddoeken, schoteldoeken, messen, ...
+ 3 GRATIS receptenboekjes om mee naar huis te nemen. 
JIJ ZORGT VOOR:
Bewaardoosjes om 'teveeltjes' mee naar huis te nemen.