VEGETARISCH HERFST KOKEN

Als de bladeren vallen en de wind guurder wordt, krijgen we trek in warme, rijkere gerechten. De herfst is een gulle gever; pompoenen, kolen, wortelgewassen, bramen, noten en fruit in overvloed. Hier leer je een lekker en smaakvol veggie-meal met herfstproducten op tafel toveren. 

De KooKKlassen zijn creatief met groente, fruit, granen, peulvruchten en noten. En met deze vijf basisingrediënten leren we jou op ieder moment van de dag met weinig moeite de meest verrassende gerechten maken. Vegetarisch eten zoals wij het voorstellen is een verrijking van elk eetpatroon. Vlees- en viseters zullen merken dat ze met deze combinaties het dier op hun bord niet missen, flexitariërs blijven enthousiast over hun "Vleesvrije Vrijdagen" en voor vegetariërs en veganisten bieden wij nieuwe inspiratie en creativiteit. Hierbij streven wij altijd naar gezonde en haalbare recepten waar geen vijfentwintig ingrediënten aan te pas komen en waarbij alle ingrediënten betaalbaar zijn en in elke supermarkt te koop. Laat onze vegetarische workshop je verrassen!

Vegetarisch koken is plezieriger én veelzijdiger dan je zou denken. 

In deze KooKKlas bieden wij maximaal 10 personen de kans om hun 'veggie' kookkunsten te ontwikkelen. Een toffe kleine groep zodat er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke vragen en begeleiding:

  • Uitleg rond verantwoord vegetarisch koken
  • Bereiden van originele vegetarische-gerechten 
  • Eten! Want vegetarisch koken is ook smaken ervaren...

Jullie bereiden een 3-gangen menu onder de deskundige leiding van Chef Luc. En dit allemaal vegetarisch zonder gebruik te maken van de gekende klassieke vleesvervangers. Doorheen de hele workshop voorzien wij de bijpassende "biertjes of wijntjes" + Gezonde verrassing!

DAG 00 ER in Cultureel Centrum Neeroeteren.
Scholtisplein 2 te 3680 Neeroeteren (Maaseik)  
Start om 19u30 stipt (keukendeuren open om 19u15) tot 23u00.

45 euro/persoon All-in!
WIJ ZORGEN VOOR ALLES:
Keukenschorten, keukenhanddoeken, schoteldoeken, messen, ...
JIJ ZORGT VOOR:
Bewaardoosjes om 'teveeltjes' mee naar huis te nemen.