VEGETARISCH VOORJAAR

- 45 Euro - 
ZATERDAG 18 APRIL

Alle seizoenen zijn geschikt om vegetarisch te koken, maar het voorjaar nodigt ons hier echt wel voor uit. Tijdens het voorjaar, de lente dus, worden de bomen veel groener en gaan veel planten bloeien; en het wordt ook geleidelijk warmer. 

Het voorjaar is ook een gulle gever van verse jonge groenten en diverse gezonde en smakelijke fruitsoorten. Hier leer je een smaakvol veggie-meal met lenteproducten op tafel toveren. Het voorjaar op z'n best!

De KooKKlassen zijn creatief met voorjaarsgroente, fruit, granen, peulvruchten en noten. En met deze vijf basisingrediënten leren we jou op ieder moment van de dag met weinig moeite de meest verrassende gerechten maken. Vegetarisch eten zoals wij het voorstellen is een verrijking van elk eetpatroon. Vlees- en viseters zullen merken dat ze met deze combinaties het dier op hun bord niet missen, flexitariërs blijven enthousiast over hun "Vleesvrije Vrijdagen" en voor vegetariërs en veganisten bieden wij nieuwe inspiratie en creativiteit. Hierbij streven wij altijd naar gezonde en haalbare recepten waar geen vijfentwintig ingrediënten aan te pas komen en waarbij alle ingrediënten betaalbaar zijn en in elke supermarkt te koop. Laat deze vegetarische workshop je verrassen!

Vegetarisch koken is plezieriger én veelzijdiger dan je zou denken. 

In deze KooKKlas bieden wij maximaal 10 personen de kans om hun 'veggie' kookkunsten te ontwikkelen. Een toffe kleine groep zodat er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke vragen en begeleiding:

  • Uitleg rond verantwoord vegetarisch koken
  • Bereiden van originele vegetarische-gerechten 
  • Eten! Want vegetarisch koken is ook smaken ervaren...

Jullie bereiden een 3-gangen menu onder de deskundige leiding van Gezondheidschef Luc. En dit allemaal vegetarisch zonder gebruik te maken van de gekende klassieke 'saaie' vleesvervangers.

🏁 Snel zijn want deze "Vegetarisch Voorjaar"-KooKKlas zal snel volzet zijn. (max. 10 deelnemers)

45 euro per deelnemer All-in!
Het GRATIS receptenboekje zal je nog regelmatig thuis ter hand nemen ... 
De verse ingrediënten én bijhorende drinks tijdens het koken én bij het eten zijn inbegrepen. Plus je krijgt nog een kortingsbon van 5 euro mee.

Zaterdag 18 april
Keuken open om 19u15 - Start stipt om 19u30
Tot 23u15 (koken, eten én opruimen) 
Leskeuken: Cultureel Centrum Neeroeteren (Maaseik) - Scholtisplein 2

WIJ ZORGEN VOOR ALLES:
Keukenschorten, keukenhanddoeken, schoteldoeken, messen, ...
+ GRATIS receptenboekje om mee naar huis te nemen

JIJ ZORGT VOOR:
Bewaardoosjes om 'teveeltjes' mee naar huis te nemen.