VEGETARISCHE FEESTGERECHTEN

Feestdagen zijn zo van die momenten waarbij je eigenlijk wel een beetje wil opscheppen over je kookkunsten, toch? Maak gewoon een keuze uit deze feestelijke vegetarische gerechten!
De KooKKlassen stapt af van het klassieke: voorgerecht-soep-hoofdschotel-en nagerecht-idee. In deze workshop bereiden we ongeveer 7 feestelijke gerechtjes die allen op zich volwaardig zijn met een paar bijgerechtjes. Vegetarisch én feestelijk, maar je kunt ze ook gewoon op een ander moment op tafel zetten. Stuk voor stuk heerlijke "schilderijtjes" die graag geziene lekkernijen vormen op iedere feesttafel. Ze vallen bij iedereen in de smaak. 

Wij laten de deelnemers ontdekken dat je heel lekker en gezond kan koken zonder vis en vlees te gebruiken. Je wordt veel creatiever door met groenten en natuurvoeding te werken en dit is toch de gedroomde kennis voor een goede (hobby)kok. Het is een must voor iedereen om de vegetarische keuken te ontdekken de dag van vandaag!

Ook bij deze vegetarische feestgerechten streven wij naar gezonde en voor iedereen haalbare recepten waarbij geen vijfentwintig ingrediënten aan te pas komen en waarbij alle ingrediënten betaalbaar zijn en overal te koop. 

Met deze vegetarische gerechten steel je dit jaar de show tijdens de feestdagen, zeker weten.
In deze KooKKlas bieden wij maximaal
10 personen de kans om hun 'veggie' kookkunsten te ontwikkelen. Een toffe kleine groep zorgt ervoor dat er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke vragen en begeleiding:

  • Uitleg rond "Koken met Vegetarische Natuurvoeding"
  • Bereiden van een 7-tal "Vegetarische Feestgerechtjes"
  • Eten! "Feestelijk & Vegetarisch" moet geproefd worden ...

Doorheen de hele workshop krijg je er de passende "drankjes" bij!
+ GRATIS RECEPTENBOEKJE om mee naar huis te nemen.

DAG 00 BER in Cultureel Centrum Neeroeteren.
Scholtisplein 2 te 3680 Neeroeteren (Maaseik)  
Start om 19u30 stipt (keukendeuren open om 19u15) tot 23u00.

45 euro/persoon All-in!
WIJ ZORGEN VOOR ALLES:
Keukenschorten, keukenhanddoeken, schoteldoeken, messen, ...
JIJ ZORGT VOOR:
Bewaardoosjes om 'teveeltjes' mee naar huis te nemen.