WINTERKOKEN - VRIJDAG 31/1

volgens PASCALE NAESSENS

"Ik blijf erbij, koken is de beste remedie om een huis gezellig en
 warm te maken en de winter is daarvoor het ideale seizoen. En dat wintergevoel kun je op geen enkele manier beter oproepen dan door gezellig te koken", aldus Pascale.

Wie kent Pascale Naessens niet? Haar boeken zijn niet alleen in Vlaanderen een succes, stilaan verovert zij gans de wereld. En terecht! Haar gerechten zijn stuk voor stuk lekker en enorm gevarieerd.

Nochtans is haar aanpak niet altijd even makkelijk - zeker niet wanneer je ook voor een gezin kookt. Daarom gaan we in deze workshop aan de slag met gezinsvriendelijke winterrecepten, zo krijg je tijd en ideeën om makkelijke aanpassingen te doen zodat iedereen met plezier aan tafel gaat.

Dé KooKKlas voor wie graag wil koken volgens haar principes - of wie graag meer gezinsvriendelijke recepten wil proberen of inspiratie wil opdoen om zelf aan de slag te gaan!

In deze KooKKlas bieden wij maximaal 10 personen de kans om hun 'Naessens' kookkunsten te ontwikkelen. Een toffe kleine groep zodat er veel tijd en ruimte is voor persoonlijke vragen en begeleiding:

  • Uitleg rond puur & verantwoord koken
  • Bereiden van originele Pascale Naessens-gerechten met dagdagelijkse ingrediënten 
  • Eten! Want dit moet je proeven, njammie ...

Jullie bereiden een 3-gangen menu; 1-voor-1 gerechten uit haar boeken, serieus gekruid met massa's "Tips & Tricks" van onze doorwinterde chef Luc. Ken je niks van haar methode, maar ben je benieuwd? Maak je geen zorgen, de recepten zijn eenvoudig en alle ingrediënten makkelijk te vinden.
En... je krijgt er de hele avond "passende drankjes" bij!
Het GRATIS receptenboekje zal je nog regelmatig ter hand nemen...

Cultureel Centrum Neeroeteren op VRIJDAG 31 JANUARI.
Scholtisplein 2 te 3680 Neeroeteren (Maaseik)  
Start om 19u30 stipt (keukendeuren open om 19u15) tot 23u00.

45 euro/persoon All-in!
WIJ ZORGEN VOOR ALLES:
Keukenschorten, keukenhanddoeken, schoteldoeken, messen, ...
JIJ ZORGT VOOR:
Bewaardoosjes om 'teveeltjes' mee naar huis te nemen.